Bedrijfskleding laten maken

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken voor een optimale presentatie en reclame van uw bedrijf. Bij Mooky’s Belettering staan we voor u klaar. Van bedrukken tot borduren wij kunnen alles voor uw kleding regelen. Bent u op zoek naar een Full color bedrukking voor bedrijfskleding in de horeca? Of meer een stevige bedrukking die bestemd is tegen alle weersomstandigheden, voor bijvoorbeeld bedrijfskleding in de bouw? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met ruim 12 jaar ervaring en expertise kunnen wij voor elke type bedrijfskleding een prachtig ontwerp en top kwaliteit bieden. U wil toch ook professioneel en representatief voor de dag komen? Dan kunt u niet zonder goede bedrijfskleding. Daarbij zorgt het ook voor de veiligheid en bescherming van uw personeel. Heeft u vragen of interesse in bedrijfskleding bedrukken? Neem dan direct contact op voor vrijblijvend advies.

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken kan op verschillende manieren gedaan worden. Zo heeft elk type kledingbedrukking eigen voordelen en eigenschappen. Wij leggen hier de meest voorkomende drukmethodes van kleding voor u uit.

Transferdruk

Transferdruk is een manier van kleding bedrukken die ontzettend veel voor komt. Doordat transferdruk zo laagdrempelig is en al te produceren vanaf 1 stuk. Is dit voor veel MKB en ZZP-bedrijven de ideale type kleding bedrukking. Bij transferdruk maken we gebruik van speciale folie die onder precieze temperatuur en druk op de kleding geperst wordt. Hierdoor hecht de lijmlaag aan de kleding en blijft deze goed zitten. Door het snelle productieproces en de vele mogelijkheden, is transferdruk kleding het meest voordelig op kleinere aantallen.

Voordelen transferdruk

Nadelen transferdruk

bedrijfskleding mookys belettering

Zeefdruk

Zeefdruk is een van de meest bekende en gebruikte manier in de kledingdrukkerij. Door de zeer hoge kwaliteitsresultaten die het brengt en de vele mogelijkheden, maakt deze manier van drukken erg geliefd. Bij Zeefdrukken wordt er gebruikt gemaakt van inkt en verf die door middel van lagen en zeven op de kleding wordt aangebracht. Een goede zeefdrukker is ook een waar kunstenaar en kan met zijn of haar kwaliteiten de mooiste ontwerpen tot leven brengen. Om dit goed te kunnen heb je uitmuntende kennis van het type kleding en de soorten verf nodig. Het kleinste verschil in temperatuur, verhouding en soort bedrijfskleding kan er al voor zorgen dat de bedrukking loslaat.

Voordelen zeefdruk

Nadelen zeefdruk

zeefdruk

Sublimatiedruk

Sublimatiedruk is een zeer specifieke manier van drukken. Sublimeren kan op meer dan alleen bedrijfskleding toegepast worden. Het wordt ook voor tegeltjes, kopjes, mokken en nog veel meer gebruikt. Bij sublimeren wordt de bedrukking eerst geprint met speciale inkt en printer. De bedrukking, die op het sublimatievel geprint is, wordt dan geplaatst op het product. Door bepaalde druk en de juiste temperatuur te gebruiken verdampt de inkt in gas. De gassen hechten zich aan de bedrijfskleding en vormen een haarscherp resultaat.

Voordelen sublimatiedruk

Nadelen sublimatiedruk

sublimatie print

Full color digitaal geprint

Tegenwoordig is het ook mogelijk om ontwerpen voor kleding kant en klaar te printen. Deze manier is productietechnisch zeer gebruiksvriendelijk omdat elk ontwerp exact hetzelfde is. Iets wat bij bijvoorbeeld transferdruk lastiger is. Daarbij kunnen deze ontwerpen op hoge resolutie geprint worden waardoor de kledingontwerpen haarscherp zijn. Perfect voor bijvoorbeeld merchandise of de wat complexere ontwerpen die uit meer kleuren en details bestaan.

Voordelen digitaal geprint

Nadelen digitaal geprint

t-shirt digitaal geprint

Bedrijfskleding borduren

Naast al deze kleding drukmethodes voor uw bedrijfskleding kunt er ook nog voor kiezen om uw kleding te laten borduren. Dit is een van de meest populaire vormen voor de productie van bedrijfskleding . Door de lange levensduur, een exclusieve en kwalitatieve uitstraling, kiezen veel bedrijven en sectoren vaak voor borduren. Vooral voor bedrijfskleding in de horeca, bouw en zorg is dit een goede uitkomst. Zij krijgen vaak te maken met de meest extreme omstandigheden waar bedrijfskleding tegen bestemd dient te zijn. Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfskleding te borduren, moeten we eerst het ontwerp of idee zien. Dit omdat niet alle ontwerpen geschikt zijn voor het borduren. We adviseren u graag hierin en denken altijd mee in oplossingen. Zodat we ook voor u mooie en kwalitatieve bedrijfskleding kunnen realiseren.

Interesse in bedrijfskleding bedrukken of borduren? Neem nu contact op!

Voor vragen of bij interesse staan we u graag te woord. U kunt ons bellen op
06-50637946
of e-mailen naar info@mookysbelettering.nl. Heeft u liever een persoonlijk gesprek waarin we alles kunnen laten zien en bespreken? Kom dan gerust langs bij ons op kantoor.

Bekijk onze bedrijfskleding producties hier