Raamfolie

Van keukenraam tot kantoorpand wij plakken het

Raamfolie voor op kantoor of bij u thuis

Wanneer u raamfolie wil gaan kopen moet u rekening houden met een aantal factoren. Er zijn namelijk tientallen verschillende soorten raamfolie. Elk met een eigen kenmerk of precies doel. Daarbij klinkt folie plakken erg simpel maar wanneer u de verkeerde folie voor uw raam gebruikt en deze ook nog eens verkeerd opplakt loopt u het risico op thermische breuken. Het gevolg hiervan is dat uw raam kan barsten waardoor u een nieuw raam moet aanschaffen. Laat ons u daarom helpen bij het uitzoeken van de juiste folie. Wij weten precies wat voor soort folie geschikt is voor uw raam en hoe wij deze folie het beste kunnen plakken. Wilt u raamfolie kopen voor thuis of op kantoor? Neem contact met Mooky’s Belettering wij helpen u graag verder.

Raamfolie of Raambelettering

Er is een verschil tussen raamfolie en raambelettering. Vooral qua toepassing en doel verschillen de twee onderwerpen van elkaar.  Wij leggen u graag het verschil uit tussen alle soorten raambelettering en folie.

Zonwerende folie

Zonwerende folie is raamfolie die zonwering tegenhoudt. Door de weerkaatsing van de zonnestralen blijft het binnen koel en houdt u de warme buiten. Een van de grootste voordelen van zonwerende folie is dat het dus veel geld bespaart op de energiekosten. Ideaal voor zowel op kantoor als thuis. Van gigantische kantoorpanden tot het wc-raam bij u thuis, u vraagt wij plakken.

Privacy folie

Privacy folie is raamfolie die veel binnen gebruikt wordt. De doffe ondoorzichtige eigenschap maakt het een raamfolie geschikt voor vergader- en sanitaire ruimtes. Privacy folie voor uw raam bieden wij in verschillende formaten en mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om privacy folie met print te maken. Dit geeft net die ene speciale uitstraling aan uw pand.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een stevige en transparante raamfolie die ervoor zorgt dat glas niet versplinterd bij bijvoorbeeld een ongeval. Dit type folie zorgt ervoor dat alles veilig bij elkaar blijft. Verplicht voor ieder gebouw waar voedsel in verwerkt wordt.

Fullcolor Print

Wilt u opvallen en de aandacht volledig naar u toetrekken? Dan is full color print raamfolie echt iets voor u. Hiermee kunnen wij levensgroot iedere boodschap of foto voor u printen en plakken op u raam. Ideaal voor etalages of winkelruimtes, maar ook kantoorpanden of bedrijfsauto’s maken hier volop gebruik van.

Kleurenfolie

Naast alle speciale soorten raamfolie beschikken wij ook over kleurenfolie. Folie in een enkele kleur om de uitstraling voor zowel aan de binnen- als de buitenkant te ondersteunen. Daarbij is deze soort folie voor je raam perfect voor bijvoorbeeld raambelettering. Wij bieden folie in alle mogelijke kleuren aan.

Onze raamfolie projecten

Wat is raamfolie

Raamfolie zijn verschillende soorten folies die over het hele raam geplakt worden. Een van de meest gewilde raamfolie is zonwerende folie. Dit type folie voor je raam heeft de zeer handige eigenschap dat het de uv straling tegenhoudt. Zonwerende folie wordt ook wel warmtewerendefolie genoemd. Door het weerkaatsen van de zonnestralen houdt het de warmte buiten. Dit kan voor grote kantoren aanzienlijk schelen in de energierekening.

Wat is raambelettering?

Raambelettering zijn letters die op het raam geplakt worden door middel van speciale plakfolie. Raambelettering kan zowel aan de binnen als aan de buitenkant van een raam geplakt worden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van raambelettering door winkeliers om reclame te maken voor hun winkel. Het zijn eigenlijk dus gewoon raamstickers in lettervorm.

Raamfolie kopen doet u bij Mooky's Belettering

Wilt u raamfolie kopen maar heeft u geen idee wat voor soort folie het beste is voor u? Of heeft u een vraag over de vele soorten folie? Neem dan snel contact op met ons wij zijn u graag van dienst.