Carwrap: wrap uw auto tot nieuw

Carwrapping is voor auto liefhebbers de uitkomst om zonder te veel gedoe hun auto compleet om te toveren naar de gewenste kleur of print die zij willen. Door de vele voordelen van car wraps kiezen steeds meer mensen ervoor om hun auto te laten wrappen. Naast dat een carwrap de mogelijkheid biedt om het uiterlijk van je auto te veranderen, beschermt het ook nog eens je originele lak en tegen Uv-straling en verkleuring. Het laten inpakken van je auto met folie is dus nog helemaal zo gek niet. Let er wel op wanneer je zelf je auto gaat wrappen dat dit de nodige risico’s met zicht mee brengt. Zo moet je goed weten welke folie je gebruikt en hoe je de auto wrapt. Wanneer je dit niet goed doet loop je risico om de lak van je auto te beschadigen. Bij Mooky’s Belettering hebben meer dan 12 jaar ervaring in carwrapping. Laat ons je vrijblijvend adviseren, neem direct contact met ons op.

De voordelen van carwrapping

Een carwrap is dus niet alleen voor het veranderen van het uiterlijk van je auto. Het draagt ook bij aan de bescherming en onderhoud van je auto. Door de juiste wrapfolie te gebruiken zal je auto goed beschermd zijn tegen Uv-straling en ook tegen krassen. Hierdoor behoudt de auto meer waarde naar verloop van tijd.

Een ander leuk voordeel van carwrapping is dat alle kleuren en elke print mogelijk is voor uw auto. Zo kunt, ondanks dat uw auto nu nog een standaardkleur heeft, ervoor kiezen om uw auto om te wrappen naar uw favoriete kleur. Van matte army green tot fluorescerend geel of misschien versace of gucci print. Alles is mogelijk, wij wrappen het voor u.

Alle kleuren en patronen mogelijk

Beschermd uw auto

Binnen 2 dagen uw auto gewrapt

Levensduur van carwrap

Hoe lang een carwrap blijft zitten hangt af van welk soort folie u wenst, hoe goed uw onderlak is en of u op de juiste manier uw auto onderhoudt. Wij bieden u altijd de beste kwaliteit wrapfolies aan van A-kwaliteit top merken zoals Avery en 3M. Hierdoor bent u bijs zeker van een lange en gegarandeerde levensduur van uw carwrap.

Carwrap en de wasstraat

Direct na het wrappen van uw auto kunt nog niet door de wasstraat. We raden u aan om in de eerste 4 dagen uw auto niet te wassen. In deze periode moet de lijmlaag zich namelijk goed hechten aan de auto. Daarna kunt u uw auto wassen zoals voorheen, let wel op het verschilt per type folie welk wasprogramma u kunt gebruiken. Vraag bij de offerte aan onze monteur advies over hoe u uw auto het beste kunt wassen. Mocht u vragen hebben over een gewrapte auto, ook al hebben wij deze niet geplakt, dan kunt u ons ook contacten.

Kosten van carwrap

Wat een carwrap kost verschilt per auto en type folie. De ene wrapfolie is namelijk niet andere en het verschil tussen kleuren en uitstraling verschilt erg in prijs. Daarbij is er ook een groot verschil in het type auto. Dit wordt bepaald door afmeting, laklaag en hoeveel tijd wij nodig hebben om de auto te wrappen.