Uw keuken wrappen door een professional

Keukenwrapping is een ware kunst, de vele vormen en soorten keukens maken het elke keer weer tot een uitdaging. Toch is voor vele een gewrapte keuken de uitkomst. Ten opzichte van schilderen heeft keuken wrap folie vele voordelen. De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw woning, het kan veel waarde toevoegen en de complete stijl bepalen. Daarbij is een keukenwrap ook gebruiksvriendelijker ten opzichte van een geschilderde keuken. Is uw keuken niet helemaal uw smaak? Wilt u nou net een speciale uitstraling of kleur die niet te krijgen is en wilt u uw keuken beschermen tegen lichte beschadiging? Laat ons uw keuken wrappen! Neem direct contact op voor de mogelijkheden. Bel naar 06-50637946 of stuur een e-mail met foto’s en de afmetingen naar: info@mookysbelettering.nl.

Keukenwrap folie

In de keuken gebeurt van alles, van koken tot knutselen, in de keuken wordt het vies! Wanneer u ervoor kiest om de keuken te wrappen houden wij rekening met het type keuken en hoe intensief deze gebruikt wordt. Ook de ondergrond en complexiteit van de keuken is van groot belang voor de keukenwrap. Zo heeft de hoeveelheid zonlicht en alle kleine hoekjes en randjes van uw keuken, invloed op het type folie en de uitvoering van de keukenwrap. Wij zullen de keuken altijd komen inmeten zodat we precies weten hoeveel folie er nodig is en hoeveel uren wij er mee bezig zijn. Op basis hiervan maken wij een offerte voor u op aan de hand van de door u gekozen keuken wrap folie. Zo betaalt u nooit te veel en bent u zeker van een prachtige nieuwe keuken.

Kosten keukenwrap

De kosten van een keuken wrap kunnen niet op voorhand bepaald worden. Elke keuken is anders, sommige hebben een grote keuken, andere woningen een kleine. Daarbij heeft het type folie veel invloed op de kosten van een keukenwrap. Hierom zullen wij altijd bij u langs komen om de keuken te bekijken en op te meten. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en weten precies hoeveel tijd en werk er nodig is om uw keuken te wrappen.

Mooky’s belettering meer dan 15 jaar expertise

Bij Mooky’s belettering werken altijd ervaren monteurs die precies weten hoe zij een keuken moeten wrappen. Wellicht denkt u, iedereen kan toch een sticker plakken? Dit klopt wij geloven ook dat iedereen een stuk keuken wrap folie op een keukenkastje kan plakken. Bij keukenwrapping gaat het echter om de afwerking en precisie. U wilt een zo mooi en strak afgewerkt resultaat. Zonder luchtbellen, lelijk weggewerkte hoekjes, scheve randjes en ga zo maar door. Dit is dan ook de reden dat kiest voor een professional. Met meer dan 15 jaar ervaring in wrappen en belettering. Waarbij wij van vliegtuigen en trams tot bakfietsen en auto’s zo beetje alles gewrapt hebben. Zorgen wij ervoor dat ook uw keuken een prachtige gewrapte keuken wordt.

Wij werken voor