Reclamemateriaal van spandoeken bedrukken tot vlaggen maken

Opvallen en gezien worden is misschien wel het allerbelangrijkste voor bedrijven en organisaties. Wanneer u niet gezien wordt, weet niemand van uw bestaan af. Reclamemateriaal zoiets als spandoeken, vlaggen en roll up banners zorgen voor een vergrootte zichtbaarheid. U wil toch ook dat uw bedrijf of merk zo veel mogelijk opvalt? Zorg er dan voor dat uw doelgroep u bestaan kent. Dat zij weten waar te vinden en waar te kopen of in te schrijven.

Maak gebruik van vlaggen en spandoeken of roll up banners om direct op te vallen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor reclamemateriaal? Neem dan direct contact met ons op.

Reclamemateriaal: Spandoeken bedrukken

Wanneer u op een beurs staat of er in de buurt een groot evenement is. Is dit de perfecte mogelijkheid om meer bekendheid te genereren voor uw bedrijf. Laat spandoeken bedrukken met uw logo, naam en contact gegevens. Hierdoor brengt u uw bedrijf bij honderden of misschien wel duizenden mensen onder de aandacht. Ideaal reclamemateriaal dus.  Om op een positieve manier op te vallen raden wij aan om het ontwerp voor uw spandoek door een grafisch vormgever te laten ontwerpen. Zo bent u zeker van een prachtig en kwalitatief resultaat. Daarbij  weten grafisch vormgevers vaak precies hoe zij de specifieke bestanden voor uw spandoek bedrukking moeten aanleveren.

Vlaggen laten maken door Mooky’s Belettering

Een andere effectieve manier om op te vallen met reclamemateriaal is door vlaggen te laten maken. Bedrukte vlaggen komen in verschillende soorten en maten. Van beachflags met bedrukking tot full colo gevelvlaggen. Voor ons is niks te gek. Het grote voordeel van vlaggen is dat ze negen van de tien keer hoog hangen en dus van ver al zichtbaar zijn. Hou er hierbij wel rekening mee dat kleine letters en teksten slecht zichtbaar zijn van grote afstand. U kunt bij het bedrukken van vlaggen daarom beter kiezen voor grote en herkenbare elementen. Zo ziet uw doelgroep van ver dat het om uw vlaggen gaat.

Roll-up Banners bestellen

Een reeds populaire vorm van gedrukte reclamemateriaal zijn roll-up banners. De handige pop up presentaties kunnen overal voor gebruikt worden. Roll-up banners zijn oprolbare spandoeken met een duidelijke boodschap of presentatie. Het grote voordeel van de banners is dat ze in zeer compacte vorm mee genomen kunnen worden. Hierdoor kunnen vertegenwoordigers of verkoopmedewerkers dit simpel mee nemen naar de klant. Ze geven in een oogopslag en op zeer professionele wijze, een prachtige weergave van uw bedrijf. De Roll up banners kunnen full color bedrukt worden en te bestellen in verschillende maten. Deze soort reclamemateriaal wordt veel gebruikt op beurzen, recepties en presentaties. Je kunt de roll up banners bestellen bij Mooky’s Belettering. Naast het leveren kunnen wij u ook nog helpen met een professioneel ontwerp.