Raamfolie voor op kantoor of bij u thuis

Wanneer u raamfolie wil gaan kopen moet u rekening houden met een aantal factoren. Er zijn namelijk tientallen verschillende soorten raamfolie. Elk met een eigen kenmerk of precies doel. Daarbij klinkt folie plakken erg simpel maar wanneer u de verkeerde folie voor uw raam gebruikt en deze ook nog eens verkeerd opplakt loopt u het risico op thermische breuken. Het gevolg hiervan is dat uw raam kan barsten waardoor u een nieuw raam moet aanschaffen. Laat ons u daarom helpen bij het uitzoeken van de juiste folie. Wij weten precies wat voor soort folie geschikt is voor uw raam en hoe wij deze folie het beste kunnen plakken. Wilt u raamfolie kopen voor thuis of op kantoor? Neem contact met Mooky’s Belettering wij helpen u graag verder.

Verschillende soorten raamfolie

Er is een verschil tussen raamfolie en raambelettering. Vooral qua toepassing en doel verschillen de twee onderwerpen van elkaar.  Wij leggen u graag het verschil uit tussen alle soorten raambelettering en folie.

Wat is raamfolie?

Raamfolie zijn verschillende soorten folies die over het hele raam geplakt worden. Een van de meest gewilde raamfolie is zonwerende folie. Dit type folie voor je raam heeft de zeer handige eigenschap dat het de uv straling tegenhoudt. Zonwerende folie wordt ook wel warmtewerendefolie genoemd. Door het weerkaatsen van de zonnestralen houdt het de warmte buiten. Dit kan voor grote kantoren aanzienlijk schelen in de energierekening.

Wat is raambelettering?

Raambelettering zijn letters die op het raam geplakt worden door middel van speciale raamfolie. Raambelettering kan zowel aan de binnen als aan de buitenkant van een raam geplakt worden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van raambelettering door winkeliers om reclame te maken voor hun winkel. Het zijn eigenlijk dus gewoon raamstickers in lettervorm.